ПСЖ vs Бордо голови и хајлајтс

септември 30, 2017 admin 0

ПСЖ го нагости Бордо во рамките на Лига 1 меч, во Сабота, 30 Септември 2017. Публиката добро се забавуваше и имаше можност да види точно […]