Ница vs ПСЖ голови и хајлајтс

септември 29, 2018 admin 0

Во Сабота, 29 Септември, Ница го нагости ПСЖ во рамките на Лига 1 натпревар. Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 3 гола, сите […]