Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Хајлајтс и голови од Каен vs Дижон

април 28, 2019 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Недела, 28 Април, Каен и Дижон одиграа натпревар во рамките на Лига 1. На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Монако vs Нант голови и хајлајтс

февруари 17, 2019 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Сабота, 16 Февруари 2019, Нант му гостуваше на Монако во рамките на Лига 1. Одбраната на Монако одлично ја заврши работата и не беше […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Хајлајтс и голови од Нант vs Сент-Етјен

јануари 31, 2019 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

во Среда, 30 Јануари, Нант на домашен терен играше против Сент-Етјен во рамките на Лига 1. Нант и Сент-Етјен постигнаа само по еден гол, и […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Ним Олимпик и Лил

декември 16, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Недела, 16 Декември, Ним Олимпик го пречека Лил во рамките на Лига 1 меч. Публиката имаше можност да види 5 гола, само 2 завршија […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Хајлајтс и голови од Амиен СЦ vs Олимпик Марсеј

ноември 26, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Недела, 25 Ноември, Амиен СЦ на својот стадион го пречека Олимпик Марсеј во рамките на Лига 1. Двата тима имаа многу шанси за гол, […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Каен vs Монако голови и хајлајтс

ноември 25, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Сабота, 24 Ноември, Каен го нагости Монако во рамките на Лига 1 натпревар. Каен, домаќинот на овој натпреавр не успеа да постигне гол, а […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

ПСЖ vs Тулуз ФК голови и хајлајтс

ноември 24, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

ПСЖ на својот стадион го пречека Тулуз ФК во рамките на Лига 1, во Сабота, 24 11. Тулуз ФК не успеа да постигне гол, а […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Рен и Тулуз ФК

септември 30, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Недела, 30 Септември, Рен го нагости Тулуз ФК во рамките на Лига 1 натпревар. Двата тима го пронајдоа патот кон противничкиот гол, но натпреварот […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Ница vs ПСЖ голови и хајлајтс

септември 29, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Сабота, 29 Септември, Ница го нагости ПСЖ во рамките на Лига 1 натпревар. Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 3 гола, сите […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Нант vs Ница голови и хајлајтс

септември 26, 2018 admin
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798
0

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Во Вторник, 25 Септември, Нант го нагости Ница во рамките на Лига 1 натпревар. На натпреварот имаше три гола, од кои 2 ги постигнаа играчите […]


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/coingroup/www_rezultat.mk/wp-includes/formatting.php on line 4798