САД vs Мексико голови и хајлајтс

септември 12, 2018 admin 0

САД го нагости Мексико во рамките на Меѓународни пријателски натпревари меч, во Среда, 12 Септември 2018. На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот […]