Хајлајтс и голови од Бразил vs Катар

Во Четврток, 6 Јуни, Бразил и Катар одиграа натпревар во рамките на Меѓународни пријателски натпревари.

На натпреварот имаше точно 2 гола, и двата ги постигна Бразил. Тоа резултираше со победа на Бразил од 2:0.

Тука можете да ги гледате хајлајтсите и головите.

[evp_embed_video url=”http://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4-mobile/y1ukm.mp4?token=VB339J9hJaRSXNQusX5lhQ&expires=1559800920″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Експертски типови за кладење на kladenje.mk