Видео од натпреварот Колумбус vs Торонто

Во Среда, 22 Ноември, Колумбус и Торонто одиграа натпревар во рамките на МЛС.

Од реализациска гледна точка, натпреварот беше малку здодевен со оглед на фактот дека ниту еден тим не постигна гол.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/b9ana.mp4?token=1511388154-BUYcxo7Y2Cf6YrGmJeMUQLXMmyJJjbYwrAjqxc41fLE%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

На kladenje.mk ги рангиравме најдобрите онлајн кладилници. Провери каде имаш најдобри услови.