САД vs Мексико голови и хајлајтс

САД го нагости Мексико во рамките на Меѓународни пријателски натпревари меч, во Среда, 12 Септември 2018.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна САД. Поради тоа САД го доби натпреварот со 1:0.

На натпреварот помеѓу САД и Мексико имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

Посетете го Casinobonus.mk и научете повеќе за рулет системот