Хајлајтс и голови од Каен vs Дижон

Во Недела, 28 Април, Каен и Дижон одиграа натпревар во рамките на Лига 1.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна Каен. Поради тоа Каен го доби натпреварот со 1:0.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.