Монако vs Нант голови и хајлајтс

Во Сабота, 16 Февруари 2019, Нант му гостуваше на Монако во рамките на Лига 1.

Одбраната на Монако одлично ја заврши работата и не беше совладана ниту еднаш. Па голот кој го постигна Монако беше доволен за победа од 1:0.

Сите акции, голови и хајлајтс од натпреварот помеѓу Монако и Нант.

Прочитајте ја рецензија на обложувалницата на Bet365