Ница vs ПСЖ голови и хајлајтс

Во Сабота, 29 Септември, Ница го нагости ПСЖ во рамките на Лига 1 натпревар.

Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 3 гола, сите во мрежата на Ница. Тоа резултираше со победа на ПСЖ од 3-0.

Во видео хајлајтсот од натпреварот помеѓу Ница и ПСЖ можете да ги видите најдобрите моменти, акции и голови.

Прочитајте ја рецензијата за обложувалницата 1xbet на следниов линк 1xbet.