САД vs Мексико голови и хајлајтс

септември 12, 2018 admin 0

САД го нагости Мексико во рамките на Меѓународни пријателски натпревари меч, во Среда, 12 Септември 2018. На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот […]

Мексико vs Велс хајлајтс

мај 29, 2018 admin 0

Во Вторник, 29 Мај, во рамките на Меѓународни пријателски натпревари се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Мексико и гостинот Велс. Ниту Мексико ни Велс не постигнаа […]

Мексико vs Исланд голови и хајлајтс

март 24, 2018 admin 0

Во Сабота, 24 Март, во рамките на Меѓународни пријателски натпревари се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Мексико и гостинот Исланд. На натпреварот беа постигнати 3 гола, […]