Чиле vs Еквадор голови и хајлајтс

Во Четврток, 5 Октомври, Чиле на својот стадион го пречека Еквадор во рамките на КОНМЕБОЛ – Квалификации за Светско Првенство.

На натпреварот имаше три гола, од кои 2 ги постигна Чиле, а еден гол постигна Еквадор. Тоа резултираше со победа на Чиле од 2:1.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

На kladenje.mk ги рангиравме најдобрите онлајн кладилници. Провери каде имаш најдобри услови.