Видео од натпреварот Данска vs Чиле

март 28, 2018 admin 0

Данска го пречека Чиле во Вторник, 27 Март. Данска го пречека Чиле во рамките на Меѓународни пријателски натпревари но мрежите мируваа и натпреварот заврши без […]

Шведска vs Чиле голови и хајлајтс

март 24, 2018 admin 0

Во Сабота, 24 Март, во рамките на Меѓународни пријателски натпревари се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Шведска и гостинот Чиле. На натпреварот имаше три гола, од […]

Бразил vs Чиле голови и хајлајтс

октомври 11, 2017 admin 0

Во Вторник, 10 Октомври, во рамките на КОНМЕБОЛ – Квалификации за Светско Првенство се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Бразил и гостинот Чиле. Натпреварот изобилуваше со […]

Чиле vs Еквадор голови и хајлајтс

октомври 6, 2017 admin 0

Во Четврток, 5 Октомври, Чиле на својот стадион го пречека Еквадор во рамките на КОНМЕБОЛ – Квалификации за Светско Првенство. На натпреварот имаше три гола, […]