Тунис vs Либија хајлајтс

Тунис на својот стадион го пречека Либија во рамките на КАФ – Квалификации за Светско Првенство, во Сабота, 11 11.

Ниту Тунис ни Либија не постигнаа гол на натпреварот.

Натпреварот заврши без голови, а најдобрите моменти и акции можете да ги видите на видео хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/ypsji.mp4?token=1510432382-80EV8PaiVX978eVGTBzMwzSYL9%2F8%2FzXqlZgIe0J%2B%2FPs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk