Хајлајтс и голови од Олимпија vs Плаза Амадор

Во Петок, 22 Септември, во рамките на CONCACAF League се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Олимпија и гостинот Плаза Амадор.

Олимпија и Плаза Амадор беа израмнети, имаа само по една шанса која ја претворија во гол, па мечот заврши 1:1.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/gqkb5.mp4?token=1508540632-WKDj1f1fVDcSjJrtQiLujEhNJBQpJ3hJC%2F0Tn22z2Qo%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.