Хајлајтс и голови од Сантос Де Гуапилес vs Арабе Унидо

Во Петок, 22 Септември 2017, Арабе Унидо му гостуваше на Сантос Де Гуапилес во рамките на CONCACAF League.

Сантос Де Гуапилес постигна само еден гол, но тој беше доволен за победа бидејќи ја зачува сопствената мрежа.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Сантос Де Гуапилес и Арабе Унидо.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/cvc78.mp4?token=1508540632-pqS5hsQbw4AEaGzDMHx%2Fabo0vccYXVycKHDuJQm04tU%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Посети ја kladenje.mk и информирај се за најновите бонуси.