Хајлајтс и голови од Крузеиро vs Бахија

Во Недела, 17 Септември, Крузеиро на својот стадион го пречека Бахија во рамките на Серија А.

Крузеиро успеа да постигне само еден гол. Сепак тој се покажа како доволен за победа од 1:0, бидејќи Бахија не постигна ниту еден гол.

На натпреварот помеѓу Крузеиро и Бахија имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/cz98t.mp4?token=1508540608-sfPiVd%2Bbjw2rV%2F2dnwrMDJP1Bfa235Q5YerHt06UcUs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Серија А.