Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Панама и Тринидад и Тобаго

Панама и Тринидад и Тобаго одиграа натпревар во рамките на CONCACAF World Cup – Qual., во Среда, 6 9 2017.

Панама постигна 3 гола и успеа да ја зачува сопствената мрежа, па забележа висока победа од 3-0.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/5mgdo.mp4?token=1505908775_20220399ff2fb9df64be9295375c170a815742ba” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Обложувалници, рецензии, типови проверете ги најдобрите на kladenje.mk