Хајлајтс и голови од Ирак vs Обединети Арапски Емирати

во Вторник, 5 Септември, Ирак на домашен терен играше против Обединети Арапски Емирати во рамките на AFC – World Cup Qualification.

Ирак постигна само еден гол, но тој беше доволен за победа бидејќи ја зачува сопствената мрежа.

На натпреварот помеѓу Ирак и Обединети Арапски Емирати имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/0ujgw.mp4?token=1505844242_7047d5ca6e5b2f2f112bedcaee9a9dc28b9fcdbd” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

бонуси информации на најдобрите обложувалници можеш да најдеш само на kladenje.mk