Хајлајтс и голови од Хуеска vs Селта Виго

Во рамките на Ла Лига се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Хуеска и гостинот Селта Виго, во Среда, 3 Април 2019.

Натпреварот помеѓу Хуеска и Селта Виго беше одличен за гледање. Секој тим постигна по 3 гола, па натпреварот заврши нерешено.

На оваа страна можете да ги погледнете головите, акциите од натпреварот помеѓу Хуеска и Селта Виго.

[evp_embed_video url=”http://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4-mobile/fxktt.mp4?token=VQ790fL63gbMpp1vQUzYrg&expires=1554336185″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

бонуси информации на најдобрите обложувалници можеш да најдеш само на kladenje.mk