Видео од натпреварот АЦ Милан vs ФЦ Интернационале Милано

Во Среда, 27 Декември, во рамките на Куп на Италија се одигра натпреварот помеѓу домаќинот АЦ Милан и гостинот ФЦ Интернационале Милано.

Ниту АЦ Милан ни ФЦ Интернационале Милано не постигнаа гол на натпреварот.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/hknfj.mp4?token=1514419367-Kdq0FDn59IVcUE7l2EiaRhP%2BIgQb8ASiBeitRn1Ia5k%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.