Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Норвич Сити ФК и Брентфорд ФК

Норвич Сити ФК го пречека Брентфорд ФК во Петок, 22 Декември.

Норвич Сити ФК успеа да постигне еден гол, но дозволи нивната мрежа да се тресе два пати. Тоа резултираше со победа на Брентфорд ФК од 2:1.

На натпреварот помеѓу Норвич Сити ФК и Брентфорд ФК имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/o5rth.mp4?token=1513986183-9vvykFU6jVLW4GkOaL5twDqJCrhRnBm0107zVv7pbAc%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Прочитајте ја рецензија на обложувалницата на Bet365