Хајлајтс и голови од Конјаспор vs Карабукспор

Во Понеделник, 11 Декември, Конјаспор и Карабукспор одиграа натпревар во рамките на Супер Лига.

На натпреварот имаше точно 2 гола, и двата ги постигна Конјаспор. Тоа резултираше со победа на Конјаспор од 2:0.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Конјаспор и Карабукспор погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/7ikgd.mp4?token=1513021871-V%2BcftxSutmNDiaxavKJTquROb95kvi0Ca04hcY7h7kY%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

На kladenje.mk ги рангиравме најдобрите онлајн кладилници. Провери каде имаш најдобри услови.