Хајлајтс и голови од Дижон ФЦО vs ФК Бордо

Во Петок, 1 Декември, Дижон ФЦО го пречека ФК Бордо во рамките на Лига 1 меч.

Двата тима имаа многу шанси за гол, но Дижон ФЦО успеа 3 да ги претвори во гол, додека ФК Бордо искористи само 2 шанси. Тоа резултираше со победа на Дижон ФЦО со точен резултат 3-2.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Дижон ФЦО и ФК Бордо.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/hkwjz.mp4?token=1512173153-40r1ipj1qPAj%2BKvfRCfy%2FYSuME8rmiYRjgrSkk9mJpg%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Ги погодуваш натпреварите од Лига 1? Провери кој нуди најдобри коефициенти на kladenje.mk