Хајлајтс и голови од 1. ФК Хеиденхеим 1846 vs 1. ФК Кајзерслаутерн

1. ФК Хеиденхеим 1846 го пречека 1. ФК Кајзерслаутерн во Петок, 1 Декември.

Натпреварот изоболуваше со многу голови на двете страни, но 1. ФК Кајзерслаутерн постигна само 2 гола, додека 1. ФК Хеиденхеим 1846 успеа да постигне еден гол повеќе и забележа тесна победа.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу 1. ФК Хеиденхеим 1846 и 1. ФК Кајзерслаутерн погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/gimpt.mp4?token=1512173154-o6h3mKRsDf3FrjfabqIR69etkTwNigdulmLX3IrTUJg%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.