Хајлајтс и голови од Рома vs СПАЛ

Во Петок, 1 Декември, Рома го нагости СПАЛ во рамките на Серија А натпревар.

Публиката имаше можност да види 4 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Рома додека 3 завршија во мрежата на СПАЛ. Тоа резултираше со победа на Рома со точен резултат 3-1.

Сите акции, голови и хајлајтс од натпреварот помеѓу Рома и СПАЛ.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/rcrs3_1.mp4?token=1512162154-RvzpP7VCF7iAY1LnzQpaJqbAX4EqIWN%2FBglbBJJMSuM%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Прочитајте ја рецензија на обложувалницата на Bet365