Хајлајтс и голови од Сиваспор vs Bucaspor

Сиваспор го пречека Bucaspor во Среда, 29 Ноември.

Bucaspor успеа да постигне еден гол, но нивниот голман капитулираше два пати.Тоа резултираше со победа на Сиваспор од 2:1.

Во ова видео можете да ги прегледате клучните моменти од натпреварот помеѓу Сиваспор и Bucaspor.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/5vwhi.mp4?token=1511981642-5tlTVCDbQG715bCGUxUXK79h%2B%2BMl%2FppRuxR7NLdse%2Fs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Ти треба помош каде да се обложуваш? Спореди ги кладилниците на kladenje.mk