ПСЖ vs Селтик голови и хајлајтс

ПСЖ го пречека Селтик во Среда, 22 Ноември.

Публиката имаше можност да види 8 гола, од кои 1 завршија во мрежата на ПСЖ додека 7 завршија во мрежата на Селтик. Тоа резултираше со победа на ПСЖ со точен резултат 7-1.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу ПСЖ и Селтик погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/su82j.mp4?token=1511390404-vvE3oZDgBz%2FN0BwNGyY9gXb8KNdCDgw0SWbRpwR0X8w%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Обложувалници, рецензии, типови проверете ги најдобрите на kladenje.mk