Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Палмеирас и Спорт Рецифе

Палмеирас и Спорт Рецифе одиграа натпревар во рамките на Серија А, во Четврток, 16 11 2017.

Публиката имаше можност да види 6 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Палмеирас додека 5 завршија во мрежата на Спорт Рецифе. Тоа резултираше со победа на Палмеирас со точен резултат 5-1.

Во видео хајлајтсот од натпреварот помеѓу Палмеирас и Спорт Рецифе можете да ги видите најдобрите моменти, акции и голови.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/3ed51.mp4?token=1510923777-xUCRJy6NKOXfcJA4zlK0hBYfZKVrJBJZXOv0VVQ5vIk%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Посетете го Casinobonus.mk и научете повеќе за рулет системот