Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Бахија и Сантос

Во рамките на Серија А се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Бахија и гостинот Сантос, во Четврток, 16 Ноември 2017.

Публиката имаше можност да види 4 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Бахија додека 3 завршија во мрежата на Сантос. Тоа резултираше со победа на Бахија со точен резултат 3-1.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Бахија и Сантос погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/51du4.mp4?token=1510923778-c7PUmwFgChAB38aKryA3NvpQ%2Fe4fqEaONFNGHLYY%2Bzs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Посетете го Casinobonus.mk и научете повеќе за рулет системот