Хајлајтс и голови од Австралија vs Хондурас

Во Среда, 15 Ноември, Австралија и Хондурас одиграа натпревар во рамките на WC Qualification Intercontinental Play-offs.

Двата тима имаа многу шанси за гол, но Австралија успеа 3 да ги претвори во гол, додека Хондурас искористи само 1 шанси. Тоа резултираше со победа на Австралија со точен резултат 3-1.

На натпреварот помеѓу Австралија и Хондурас имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/r5h9i_1.mp4?token=1510822969-Rchbe71tMEVWeY1YGt2Hdtt7PtqyWHcMz7klSsua%2BgE%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Посетете го Casinobonus.mk и научете повеќе за рулет системот