Велс vs Панама голови и хајлајтс

Велс го нагости Панама во рамките на Меѓународни пријателски натпревари меч, во Вторник, 14 Ноември 2017.

Натпреварот беше возбудлив за гледање, но Велс и Панама искористија само по една шанса и мечот заврши со резултат 1:1.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Велс и Панама погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/kjhjc.mp4?token=1510700593-eRsxRhN5Zrsda5KE8zPwjz%2FDSOeikWn%2BtxvZKZ9eOWM%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Меѓународни пријателски натпревари.