Англија vs Бразил хајлајтс

Во Вторник, 14 Ноември, Англија на својот стадион го пречека Бразил во рамките на Меѓународни пријателски натпревари.

Од реализациска гледна точка, натпреварот беше малку здодевен со оглед на фактот дека ниту еден тим не постигна гол.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/vqjlm.mp4?token=1510699621-x%2BRh7c3fyxn5M%2BvZs%2Faxg%2B4wptxjGFK3qV98avzUXrw%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Неверојатни бонуси, одлични коефициенти и предлог типови на kladenje.mk