Видео од натпреварот Италија vs Шведска

Во Понеделник, 13 Ноември, Италија го пречека Шведска во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа меч.

На натпреварот не беше постигнат ниту еден гол.

Во хајлајтсот од натпреварот нема да најдете голови бидејќи истиот заврши 0:0, но тука се сите шанси, акции и најдобри моменти кои вредат да се погледнат.

Ги погодуваш натпреварите од Квалификации за Светско првенство – Европа? Провери кој нуди најдобри коефициенти на kladenje.mk