Јужна Кореја vs Србија голови и хајлајтс

Во Вторник, 14 Ноември, Јужна Кореја на својот стадион го пречека Србија во рамките на Меѓународни пријателски натпревари.

Двата тима го пронајдоа патот кон противничкиот гол, но натпреварот заврши без победник.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Јужна Кореја и Србија.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/8dho8.mp4?token=1510688539-v1naRLutWX5%2BP7oIYLyKYB30z5I2kSlSN5pcNRiVD6Q%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Меѓународни пријателски натпревари.