Хајлајтс и голови од Крузеиро vs Флуминенсе

Крузеиро го пречека Флуминенсе во Недела, 12 Ноември.

Публиката имаше можност да види 4 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Крузеиро додека 3 завршија во мрежата на Флуминенсе. Тоа резултираше со победа на Крузеиро со точен резултат 3-1.

Видете ги најдобрите шанси и голови во хајлајтсот од натпреварот.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/a1q0h.mp4?token=1510563789-1m0SqPEE0IzqUa3%2FvRYEUreRK0hQ5kJxRQUvAKnQnMo%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Неверојатни бонуси, одлични коефициенти и предлог типови на kladenje.mk