Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Флуминенсе и Коритиба

Флуминенсе го пречека Коритиба во Четврток, 9 Ноември.

На натпреварот имаше вкупно 4 гола, но тие рамноправно беа распоредени помеѓу Флуминенсе и Коритиба, па мечот заврши со резултат 2:2.

На натпреварот помеѓу Флуминенсе и Коритиба имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/hx3ep.mp4?token=1510331762-WNWcAbVdvVDAAQf4T7HXo7eO7GyUdzh2Jo%2F3mF4PKd8%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Прочитајте ја рецензијата за обложувалницата 1xbet на следниов линк 1xbet.