Баер Левекузен vs Унион Берлин голови и хајлајтс

Во Вторник, 24 Октомври, во рамките на Германски Куп се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Баер Левекузен и гостинот Унион Берлин.

Публиката имаше можност да види 5 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Баер Левекузен додека 4 завршија во мрежата на Унион Берлин. Тоа резултираше со победа на Баер Левекузен со точен резултат 4-1.

Видете ги најдобрите шанси и голови во хајлајтсот од натпреварот.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/cb0jk.mp4?token=1508877073-7yXBt2yMcaYQHMbwUhGgDKpBPhjkG3fVCgDX6DWEHWA%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Експертски типови за кладење на kladenje.mk