Хајлајтс и голови од Анталијаспор vs Кашимпаса

Во Петок, 20 Октомври, Анталијаспор го нагости Кашимпаса во рамките на Супер Лига натпревар.

Анталијаспор прими еден гол, но успеа да постигне два гола, па забележа победа со резултат 2:1.

Сите акции, голови и хајлајтс од натпреварот помеѓу Анталијаспор и Кашимпаса.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/ewku7.mp4?token=1508533482-Ylsbz3JsJpa1x6s3%2BtmvlpRPwlgX6r7Tg7%2BBkMBgnlQ%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.