Хајлајтс и голови од Литванија vs Англија

Во Недела, 8 Октомври, Литванија го нагости Англија во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа натпревар.

Англија успеа да постигне само еден гол, доволен за победа од 1:0, бидејќи домашниот тим, Литванија, не постигна ниту еден гол.

На натпреварот помеѓу Литванија и Англија имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/48r0i.mp4?token=1508544265-dE8Ct4SZXbcNkg28%2BP0%2Btk0kbMoJsyelEtYtym0Z8us%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Квалификации за Светско првенство – Европа.