Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Њу Енгланд и Монтреал Импакт

Њу Енгланд го пречека Монтреал Импакт во Сабота, 9 Септември.

Њу Енгланд постигна еден гол, но успеа да ја зачува сопствената мрежа, па оствари победа со 1:0.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/8qemj.mp4?token=1506251083_138ac44633fe5ba7d66daa282ded0c2f0db9b442″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

бонуси информации на најдобрите обложувалници можеш да најдеш само на kladenje.mk