Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Еквадор и Перу

Еквадор на домашен терен играше против Перу во рамките на CONMEBOL – World Cup Qualification, во Вторник, 5 Септември.

На натпреварот имаше три гола, од кои 2 ги постигнаа играчите на Перу, а еден гол постигна Еквадор. Тоа резултираше со победа на Перу од 2:1.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Еквадор и Перу погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

бонуси информации на најдобрите обложувалници можеш да најдеш само на kladenje.mk