Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Финска и Исланд

Финска го нагости Исланд во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа меч, во Сабота, 2 Септември 2017.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна Финска. Поради тоа Финска го доби натпреварот со 1:0.

Видете ги најдобрите шанси и голови во хајлајтсот од натпреварот.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/d2viz.mp4?token=1504378351-NYLFCGRhHRdFRk3r7FPYgiinaTP%2BJ9wMnr8UjAMqdQ8%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.