Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Габон и Брег на Слонова коска

Во Сабота, 2 Септември, Габон го пречека Брег на Слонова коска во рамките на CAF – World Cup – Qual. меч.

Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 3 гола, сите во мрежата на Габон. Тоа резултираше со победа на Брег на Слонова коска од 3-0.

Сите акции, голови и хајлајтс од натпреварот помеѓу Габон и Брег на Слонова коска.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/vcya6.mp4?token=1505588658_ef2fc6498def8d7fc457d75e10b4af73fcd1a52b” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Обложувалници, рецензии, типови проверете ги најдобрите на kladenje.mk