Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Хеиденхеим и Холстен Кил

Во Среда, 30 Јануари 2019, Холстен Кил му гостуваше на Хеиденхеим во рамките на 2ра Бундеслига.

На натпреварот имаше вкупно 4 гола, но тие рамноправно беа распоредени помеѓу Хеиденхеим и Холстен Кил, па мечот заврши со резултат 2:2.

На натпреварот помеѓу Хеиденхеим и Холстен Кил имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

Добиј ги најновите совети за кладење за 2ра Бундеслига.