1. ФСВ Мајнц 05 vs ВфБ Штутгард 1893 голови и хајлајтс

1. ФСВ Мајнц 05 го пречека ВфБ Штутгард 1893 во Вторник, 19 Декември.

Публиката добро се забавуваше и имаше можност да види точно 4 гола. ВфБ Штутгард 1893 постигна 1 гола, но 1. ФСВ Мајнц 05 постигна 3 гола и победи со точен резултат 3-1.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу 1. ФСВ Мајнц 05 и ВфБ Штутгард 1893 погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/6dhj0.mp4?token=1513715707-9IRZGrbj6zKLlma%2BvguTxmcWPZRblh%2FKOd%2BLOirCxUw%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.