Каен vs Гингамп хајлајтс

Во Сабота, 16 Декември, Каен го нагости Гингамп во рамките на Лига 1 натпревар.

Нема голови кои можат да се видат на хајлајтс, бидејќи натпреварот помеѓу Каен и Гингамп заврши со резултат 0:0.

Натпреварот заврши без голови, а најдобрите моменти и акции можете да ги видите на видео хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/72ay3_1.mp4?token=1513464719-chgb9aegDPTGmWzA80WFMKsbgcZ5sh0oBueb1iei4Rs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Спремете се за следниот натпревар во Лига 1 и проверете ги одличните типови на kladenje.mk