Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Република Ирска и Данска

Република Ирска го нагости Данска во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа меч, во Вторник, 14 Ноември 2017.

Двата тима имаа многу шанси за гол, но Данска беше поуспешен, успеа 5 шанси да ги претвори во гол, додека Република Ирска искористи само 1 шанси. Тоа резултираше со три бода и победа на Данска.

На оваа страна можете да ги погледнете головите, акциите од натпреварот помеѓу Република Ирска и Данска.

На kladenje.mk ги рангиравме најдобрите онлајн кладилници. Провери каде имаш најдобри услови.