Бурсаспор vs Анталијаспор голови и хајлајтс

Во Недела, 29 Октомври, Бурсаспор и Анталијаспор одиграа натпревар во рамките на Супер Лига.

Анталијаспор и покрај сите напори не успеа да постигне гол, додека Бурсаспор постигна 4 и победи со точен резултат 4-0.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Бурсаспор и Анталијаспор погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/merge-ojwmw.mp4?token=1509300364-QB1FODK2tImNzZ5cRaRNWkXPe%2F3dc9CRew6jEqeCmXk%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Нашите типстери ги бараат најдобрите коефициенти со најголема вредност, проверете на kladenje.mk