Порто vs Leixões хајлајтс

Во Вторник, 24 Октомври, во рамките на League Cup се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Порто и гостинот Leixões.

Од реализациска гледна точка, натпреварот беше малку здодевен со оглед на фактот дека ниту еден тим не постигна гол.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/uebf5.mp4?token=1508888475-qX1nF9fHraxg0KsMo7sDNowjX2R08gSV%2BDeIwm2Y3yo%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk